خانه / سمعک / پیشگیری از کم شنوایی
سرور و هاست رایگان

پیشگیری از کم شنوایی

در این مقاله راهکارهایی برای پیشگیری از کم شنوایی و اینکه آیا سمعک ها می توانند از وقوع بیشتر کم شنوایی جلوگیری کنند؟ برای شما ارائه خواهیم داد.

 

پیشگیری از کم شنوایی

 

درک کم شنوایی

 

چگونه می توان از کم شنوایی پیشگیری کرد؟

 

گوش های ما اندام های بسیار حساسی هستند که قادر به ردیابی صدای بسیار ضعیف و ریز می باشند. در صورت محافظت در برابر سر و صدای بلند یا سایر عوامل آسیب زا، گوش انسان می تواند یک عمر شنوایی کامل را برای افراد فراهم کند.

 

به همین دلیل مراقبت از حس شنوایی بسیار مهم می باشد. آیا می دانید بسیاری از دلایل کم شنوایی قابل پیشگیری است؟ ممکن است شما دوست داشته باشید که به کنسرت یا مهمانی بروید و یا به مکانی با صدای بلند بروید، اما واقعیت این است که صداهای ناگهانی، خشن مانند موسیقی زنده با صدای بلند یا صداهای منفجره نیز می توانند به گوش داخلی آسیب برسانند. به عبارت ساده تر، اتفاقاتی از این دست می تواند به گوش داخلی شما آسیب برساند، جایی که صدا به اعصاب شنوایی منتهی به مغز منتقل می شود.

 

در حالی که هیچ فرمول مشخصی برای حافظت از شنوایی وجود ندارد، کارهای اصلی برای پیشگیری عبارتند از:

– از قرارگیری در معرض صداهای مزمن یا ناگهانی بلند تا حد امکان خودداری کنید.

– محیطهایی را که در آنها قرار می گیرید را در نظر بگیرید.

– بهداشت خود را به طور مرتب توسط پزشک خانواده بررسی کنید

اگر احساس شروع کم شنوایی یا علائم آن را کردید، زودتر از موعد به یک متخصص شنوایی مراجعه کنید.

 

مدیریت سلامت و بهداشت به منظور پیشگیری از کم شنوایی

 

پیشگیری از کاهش شنوایی مربوط به مدیریت سلامتی شما در دراز مدت نیز می باشد. انجمن دیابت آمریکا ، کاهش شنوایی را یکی از علائم اصلی ناشی از این بیماری ذکر می کند. بیماری قلبی عروقی یا فشار خون بالا نیز منبع بالقوه کاهش شنوایی در نظر گرفته می شود. در حقیقت ، بسیاری از انواع بیماری ها می توانند روند جریان خون به رگ های کوچک گوش را تحت تأثیر قرار دهند یا منجر به شرایطی شوند که منجر به کاهش شنوایی می شود.

 

این موارد به چه معنا می باشد؟ به عبارت ساده ، بررسی ها و چکاپ های منظم سلامتی برای پیشگیری ، تشخیص زود هنگام و محافظت از شنوایی شما بسیار مهم می باشد. حتی یک تست شنوایی ساده می تواند علائم هشدار دهنده کاهش شنوایی مانند وزوز گوش را تشخیص دهد.

 

چگونه می توانم از شنوایی خود محافظت کنم؟

 

مرکز کنترل بیماری (CDC) چندین عامل مهم در هر برنامه پیشگیری از کاهش شنوایی را ذکر می کند. و این عوامل عبارتند از:

– مدیریت یا جلوگیری از قرار گیری در معرض صدای بلند در محیط شغلی یا موقعیت های اجتماعی

– کنترل منابع صوتی مانند صدای ماشین و …

– استفاده از وسایل حافظت شنوایی مانند هدفون یا پلاگ و قالب گوش در محیط های با اصوات بلند برای دوره های طولانی

 

اگر فردی با مشکل شنوایی به دنیا بیاید، اغلب در اوایل زندگی کم شنوایی تشخیص داده می شود. اما میلیون ها نفر با گذشت زمان دچار کم شنوایی می شوند، و این بیماری ثابت شده است که به شدت با افزایش سن و پیری در ارتباط است. عوامل زیادی وجود دارد که ممکن است با گذشت زمان همگرا شوند و در نهایت روی شنوایی شما تأثیر بگذارد، و ممکن است گاها علت و یا چگونگی کم شنوایی را درک نکنید.

آیا تشخیص زود هنگام از وقوع کم شنوایی جلوگیری می کند؟

 

اگر هر نوع کم شنوایی را تجربه می کنید، باید هر چه زودتر به دنبال معالجه آن باشید، زیرا به طور معمول شرایط با گذشت زمان بهبود نمی یابد بلکه بدتر نیز می شود. در صورت عدم درمان، کم شنوایی می تواند اثرات سلامتی مرتبط با سلامت ، هم از نظر روانی و هم جسمی ایجاد کند و یا منجر به تسریع احتمالی مشکل موجود شود. مهمترین کاری که می توانید در هنگام احساس هر نوع کم شنوایی انجام دهید، ارزیابی و انجام تست شنوایی توسط یک شنوایی شناس واجد شرایط می باشد. تشخیص زودهنگام یکی از مهمترین اقدامات پیشگیرانه ای است که می توان برای پیشگیری از کم شنوایی انجام داد.

 

آیا سمعک ها می توانند به پیشگیری از کم شنوایی کمک کنند؟

 

خوشبختانه ، یک روش نسبتاً ساده برای رفع بسیاری از انواع کم شنوایی وجود دارد. سمعک ها یک روش درمانی شناخته شده برای کاهش شنوایی هستند و به اثبات رسیده که وضوح و استحکام صدا را به وجود می آورند. سمعکها از بدتر شدن احتمالی کاهش شنوایی پیشگیری می کنند و در عین حال که بطور بالقوه کیفیت زندگی شما را بهبود می بخشند، مزیت دوگانه ای را ارائه می دهند. با پیشرفت در فن آوری، کوچک شدن و تحویل دیجیتالی صدا در سمعک ها، گزینه ها تقریباً بی حد و حصری از نظر کارایی به وجود آمده اند که می توانند برای درمان کم شنوایی مورد استفاده قرار گیرند و از بروز مشکلات اضافی در آینده جلوگیری کنند.

 

مطالب پیشنهادی برای مطالعه:

 

قیمت سمعک

راهنمای خرید سمعک

 

 

لینک کوتاه مطلب :

درباره سعید جنگ جوی

من سعید جنگ جوی هستم و برخلاف نامم صلح جو و صلح طلب هستم از آنجایی که مهندسی آی تی خوندم و از طرفی به روانشناسی علاقه دارم این دو علاقه به هم پیوسته و این سایت موفقیت رو بوجود آورده است. شاد و خندون باشید ;)

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

 

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.