افسردگی بیماری خاموش قرن نام گرفته و هر روز تعداد زیادی را به کام مرگ می برد.
افسردگی نیز همچون بسیاری اختلالات روانی، اگر درمان نشود، مشکلات متعدد جدیدی را ایجاد خواهد کرد.
خوشبختانه بیماری افسردگی، قابل درمان است و از دو روش دارو درمانی و روانکاوی و گاه هر دو روش همزمان باید استفاده شود.
اما مشکلات خاص افراد افسرده، عموما مانع مراجعه آنها به مراکز درمانی می شود و در این موارد بیمار در تنهایی و با افکار منفی خود، غرق می شود و روز به روز حالش بدتر خواهد شد.
یکی از روش های درمان افسردگی، استفاده از فایل های خود هیپنوتیزم عمیق صوتی است که امروز در تمام دنیا به سبب راحتی استفاده و هزینه کمتر درمان و نتایج سریع، به شدت مورد توجه قرار گرفته است.
افسردگی چیست ؟
باید عنوان کنیم که، غمگین بودن برای مدتی طولانی، به گونه ای که فرد نسبت به تمام اموری که پیشتر دوست داشته، اکنون احساس بیعلاقهگی کند( عزت نفس خود را ضعیف احساس کند )، همچنین کاهش تمرکز، احساس خستگی و خوابالودگی بیش از حد و حالتهایی از این دست، میتوانند نشانههایی از افسردگی باشند. فراموش نکنید که ابتلا به این بیماری، احساسات و افکار و رفتار فرد را عوض کرده و زندگی را از دریچه ای دیگر نگاه میکند. همچنین امکان دارد از بیمار رفتارهای هیجانی سربزند ( به طور مثال اعتماد به نفس بیمار تحلیل رود) و یا با برخی از مشکلات جسمی روبرو شود.اگر میخواهید بدانید افسردگی چیست فراموش نکنید که افسردگی مانند یک سرماخوردگی ساده نیست که با چند روز مراقبت برطرف شود بلکه پیگیری و درمان طولانی مدت، تحت نظر پزشکی مجرب را می طلبد. دقت داشته باشید که افسردگی را هرچه زودتر تشخیص داده و برای درمان آن اقدام کنید، درمان راحت تری را تجربه خواهید کرد.
اولین قدم برای درمان افسردگی و جلوگیری از افسردگی شدید، شناخت علائم افسردگی است.
این واژه که در انگلیسی Depression بوده و یک اختلال و بیماری پزشکی جدی و رایج است که به شکلی منفی بر احساسات، تفکر و اعمال شما اثر میگذارد.
خوشبختانه امروزه این بیماری روان، درمانپذیر است.
افسردگی چیست ، افسردگی در انسان باعث احساس غم بسیار عمیق و طولانی مدت و از دست دادن علاقه به فعالیتهایی میشود که زمانی از انجام آنها لذت برده میشد.
این بیماری خاموش، میتواند مشکلات عاطفی و فیزیکی متعددی ایجاد کند و توانایی فرد برای فعالیتهای روزمره در محل کار یا منزل را کاهش دهد.
این مشکل بزرگ انسان در قرن حاضر اگه به موقع شناخته و درمان نشود، می تواند مشکلات و مسایل خطرناک و جدی تری را به دنبال داشته باشد.
علائم افسردگی چیست ؟
برای اینکه بدانید افسردگی چیست باید علائم افسردگی را بشناسید. علائم افسردگی در سنین و جنسیت مختلف و در موارد خفیف و حاد میتوانند کاملا متفاوت باشند :
احساس غم یا داشتن حالت افسرده خفیف
از دست دادن علاقه به فعالیتهایی که قبلاً از آنها لذت برده میشد،
تغییر در اشتها – کاهش وزن یا افزایش وزن که ارتباطی به رژیم غذایی ندارد،
مشکل و اختلال در خوابیدن یا خوابیدن بیش از حد،
کاهش انرژی و افزایش خستگی فیزیکی،
افزایش فعالیتهای فیزیکی تکراری بیهدف (مثل فشردن دست یا راه رفتن) یا حرکات و گفتار آهسته و با نت صدای پایین،
احساس بی حوصلگی و عدم علاقه و اشتیاق برای ارتباط با دیگران، (تنهایی را تنها راه حل خود فرض می کند و خود تنهایی عامل بدتر شدن حال او می شود.)
احساس بیارزش بودن یا احساس شرم و گناه دایمی، بزرگ شده و غیر واقعی،
احساس نا امنی و نگرانی و عدم توانایی و کارایی در چالش های معمولی پیش رو در زندگی،•
مشکل در تفکر، تمرکز یا تصمیمگیری،
افکار منفی و مخصوصا مرگ یا خودکشی و حتی احتمال اقدام به خودکشی،
چگونگی تشخیص افسردگی در افراد مختلف ؟
برای اینکه تشخیص افسردگی داده شود و بدانیم که افسردگی چیست ، علائم ذکر شده باید حداقل دو هفته ادامه داشته باشند. بایستی چندین علامت با هم بروز کند و ماندگار باشد و فرد احساس کند شرایطش خارج از کنترل اوست.
همچنین، مسایل پزشکی (مثل مشکلات تیروئید، تومور مغزی یا کمبود ویتامین) نیز میتوانند حالات افسرده را تقلید کنند، بنابراین مهم است که به عنوان یک قاعدۀ کلی، دلایل پزشکی نیز بررسی شود.
این اختلال تقریباً یک نفر از هر ۱۵ بزرگسال را (%۶.۷) در طی هر سال به خود مبتلا میکند. از هر شش نفر یک تن (%۱۶.۶) در طول زندگی افسردگی را تجربه خواهد کرد. افسردگی میتواند در هر زمانی اوج بگیرد، اما به طور میانگین در دوران نوجوانی و اوایل دهۀ ۲۰ سالگی بروز پیدا میکند.
احتمال اینکه زنان افسرده شوند، بیشتر از مردان است. برخی مطالعات نشان میدهد که یک سوم زنها در طول زندگیشان یک دوره افسردگی مزمن را تجربه خواهند کرد.
راهکاری برای درمان چیست ؟
حال که فهمیدیم افسردگی چیست باید بدنبال راهکاری برای درمان باشیم. خوشبختانه برخلاف خبرهای منفی که در کشورمان شایع می شود، این نوع اختلال جزو قابل درمانترین بیماریهای روانی میباشد.
بین ۸۰ تا ۹۰ درصد افراد مبتلا به افسردگی، در نهایت به درمان پاسخ مناسب میدهند. تقریباً تمام بیماران تا حدودی از علائم خود رهایی مییابند.
قبل از تشخیص یا درمان افسردگی ، متخصص سلامت باید یک ارزیابیِ تشخیصیِ کامل به عمل بیاورد که شامل مصاحبه و احتمالاً معاینۀ جسمانی میشود. در برخی موارد، لازم است آزمایش خون داده شود تا اطمینان حاصل گردد که افسردگی به دلیل شرایط پزشکی، مانند مشکل تیروئید نمیباشد.
ارزیابی برای این است که علائم خاص، سابقۀ پزشکی خانواده، فاکتورهای فرهنگی و فاکتورهای محیطی شناسایی شوند تا تشخیص درستی انجام بگیرد و اقدامات مناسب طرحریزی گردد.
من سعید جنگ جوی هستم و برخلاف نامم صلح جو و صلح طلب هستم
از آنجایی که مهندسی آی تی خوندم و از طرفی به روانشناسی علاقه دارم این دو علاقه به هم پیوسته و این سایت موفقیت رو بوجود آورده است.
شاد و خندون باشید ;)